Hypnoterapi
5-PATH® Hypnoterapi
7th Path Selv-Hypnose®

5-PATH® Hypnoterapi betyder 5 Faser af Avanceret Transformations Hypnose. 

Ingen fortjener at gå rundt i uvejr, når solen findes i en selv, men ikke får lov til at skinne.

Oplever du at din sol bliver overskygget af, at være ked af det, usikker, irriteret eller ikke at føle dig god nok... og har du mærket uvejret i lang tid?... så er det muligt at få hjælp til at fremkalde din sol.

Der er en hurtigere vej end samtaler, som mange af mine solstråler (klienter) har været igennem, før de tager solskins-stien hen til mig.

Hos mig arbejder vi direkte med sol- & uvejrs-kernen... for vi kan ikke snakke os ud af problemerne... der skal handling på... og det giver resultater.

Vi får, gennem hypnose, direkte adgang til Underbevidstheden, hvor alt det relevante materiale-rod ligger fra hele vores liv (vores personlighed, overbevisninger, vaner, følelser).
Ved seriøse teknikker, hvor du altid har din egen frie vilje i behold, ryddes der grundigt op.

Vores følelser påvirker altid vores handlinger, så prøv at læg mærke til hvordan din sindsstemning påvirker det du gør, tænker, siger, føler og mærker i kroppen.
Det er nemlig ikke dine reaktioner og symptomer der skal ryddes op i, men det der "fodre" dem.

Jeg vil med glæde hjælpe dig med at finde dit solskin og få uvejret ryddet af vejen ☀️

 

solskinspige.jpg

HVORFOR VÆLGE HYPNOSE?

 

☀️ Det tager meget kortere tid end andre tilgange, hvor der arbejdes i bevidstheden.
I hypnose, lærer vores sind meget hurtigt, da vi arbejder med underbevidstheden, hvor vi modtager og bruger positive forslag og indsigter til at fjerne negative følelser, vaner og overbevisninger .

☀️ Kernen til dit følelsesmæssige problem fjernes, så ”hele mælkebøtten trækkes op”

☀️ Du lærer følelserne at kende, så du bedre kan navigere og problemløse, hvilket skaber tilfredsstillelse, overblik, balance og ikke mindst fred og ro.

☀️ Vi arbejder direkte med dine overbevisninger, vaner og følelser, så du kan tømme ”din tunge rygsæk” og med lettelse og frihed tage på ”din drømme-rejse”. Så du oplever en intens glæde og har troen på dig selv.

7th Path Selv-Hypnose® 

Selvhypnosen består af 7 stier eller dele, som du introduceres til den første gang.

Selvhypnose er redskabet til, at du selv kan tage hånd om dig og altid have et redskab, der kan hjælpe dig, når det hele går for stærkt eller du ikke har det godt.


Når du ikke har det godt enten mentalt, fysisk eller følelses-mæssigt, er du stresset. Oftest på grund af, at det har stået på over længere tid.


Hovedet bliver stresset med masser af tanker, måske koncentrations- og hukommelsesbesvær...der er mange bolde i luften at holde styr på og mange forventer noget af dig, måske på samme tid.

 

Kroppen bliver stresset i en eller anden forstand fx migræne, spændinger, lænde-/nakkesmerter, kropslig diffus uro, maveproblemer, eksem osv. 

Følelserne sidder mere "ude på tøjet", så følelserne er i allerhøjste grad også stressede. Derfor reagerer du voldsommere med fx tristhed, irritation, katastrofetanker, usikkerhed, skyldfølelse mm.

Du får lyst til at dulme. Dulme med en eller anden form for selv-medicinering... alkohol... smertestillende... sukker, fed mad, meget mad... højintensitets-træning... arbejder mere/hurtigere... mere sex... shopping... osv.


Når vi er stressede i hovedet, i kroppen og i følelseslivet, slår vores ressourcer ikke til ift. kravene.

Der er de udefrakommende krav, men også kravene vi stiller til os selv.

De udefrakommende krav vil altid være der, på den ene eller den anden måde... fx arbejdskrav, livskriser, flytning, økonomi, forhold, børn osv. Og vi kan umiddelbart have lyst til at rydde op der først, da vi typisk giver det skylden, men ofte "flytter aben med os".

Men kravene vi stiller til os selv, vil også altid være der, og vi vil stå og slå os selv i hovedet for ikke at kunne følge med (ofte da kravene er urimelige høje)... kom nu... gør det bedre... gør det hurtigere... jeg ved godt, hvad jeg skal gøre, men hvorfor kan jeg ikke finde ud af det eller hvorfor er det så svært.. jeg er ikke god nok... jeg kan ikke følge med... alle de andre kan, hvorfor ikke mig... osv. 

Så er det her Selvhypnosen kommer ind.

For her har du mulighed for at arbejde med de krav du stiller til dig selv og derved opleve ro, forløsning, accept, håb og glæde, hvor du bliver mere tro mod dig selv.
Herved får du øget overblik og energi til også at forholde dig til de udefra-kommende krav. 

Når du laver selvhypnose, arbejder du med hele dig, dvs. dine tanker, din krop og dine følelser. Alt det bliver nemlig påvirket af din stress.
Og så vil det ikke overraske mig at du, gennem selvhypnose, afhjælper dine kropslige gener og får det bedre.

Her er du din egen hypnoterapeut, der får indarbejdet nogle teknikker der sidder på rygraden og som du altid kan gøre brug af, uanset hvor du befinder dig... og resten af dig liv❤️

Ved selvhypnose vælger du, om du vil sidde eller ligge. Blot du skaber nogle omstændigheder, hvor du på bedste vis holder dig vågen.

Selvhypnose er en kombination af hypnose og meditation.

PRISER:
 

5-PATH® Hypnoterapi:
Et 5 fases forløb strækker sig fra 5 sessioner og tilpasses individuelt.
Pris pr. session a 2 timer kr. 1.300,-

Ønskes 7th Path Selvhypnose® inkluderet; + kr. 1.300 (en ekstra session)

7th Path Selv-Hypnose®:
 

 • 'LÆR SELVHYPNOSE I NATURENS OMGIVELSER' - Weekendkursus
  Bliv støttet i din indlæring gennem naturens sommer-energier ☀️
  Del 1- basis d. 9.-10. juli 2022.
  Lørdag kl. 10 - ca. 16.30 og søndag kl. 10 - 15.
  Pris: 2.000,- (inkl. personlig opfølgende samtale). Gengangere kr. 1.000,-

  Mulighed for at sove i eget telt med adgang til toilet/bad/køkken samt tænde bål om aftenen.

  Del 2 - de avancerede, der understøtter de indlærte basis sætninger, tilbydes senere. Tilmeld dig og kom på listen over interesserede.
   

 • Selv-Hypnose-forløb (Individuelt):
  Inkl. opfølgende samtale.
  5 sessioner a 1,5 time: kr. 5.000,-