top of page
Samtale-Terapi

 

Brug for en snak, støtte og hjælp?

 

Har du brug for at få vendt nogle ting.... en udfordring der kan være svær at håndtere eller et ønske om at få et overblik eller bevidsthed over en given situation, så kan en samtale med en neutral person, et neutralt sted være ret så givende og forløsende... en person der lytter til din fortælling.

Måske har du brug for støtte samt et kærligt skub til at blive mere bevidst om hvilke handlemuligheder du har og derigennem kan tage ansvar for dit.

Mange finder heldigvis ud af, når de har siddet længe nok og været efter alle andre, efter dem selv eller har "fixet" sig til at holde hverdagen ud, at det er utrolig ressourcekrævende og meningsløst... at der må være en anden vej til at få det bedre.


Måske er man så heldig at et kærligt nærtstående menneske har puffet lidt til en og spurgt ind til hvordan man har det... under overfladen. Det kan være svært, men det er det allervigtigste skridt... nemlig at erkende at der faktisk er noget som ikke er helt nemt at håndtere selv... og en mulighed kunne være at tale med en om det.

Ind imellem kommer vi frem til, i et samtale-forløb, at der er en del der har hobet sig op fra fortiden , fra ens livs-historie, og at der faktisk er en grund til, at man har det som man har det og at man måske har forsøgt, bevidst eller ubevidst, at problemløse på det i årevis.
Her kan hypnose givet vis være en hjælp til at få ryddet op.

Udover at være samtaleterapeut (med psykoterapien som udgangspunkt), er jeg certificeret 5-PATH® Hypnoterapeut samt instruktør 7th Path Selv-Hypnose® 

Ønsker du at høre mere herom, skal du være velkommen til at kontakte mig ☀️

Samtalepris: 600,-/timen (2 timers samtale kr. 1.000,-)

I et samtaleforløb er NADA indeholdt i timeprisen kr. 600,- med mulighed før eller efter samtalen.

YIN & YANG SAMTALETERAPI inkl. 2 kropslige øvelser               

Med udgangspunkt i Yin og Yang filosofien tilbydes samtaleterapi for at vække bevidst-heden om at skabe balance og forståelse for ens situation.

 

Yin og Yang er altid i konstant forandring… og måske er du nysgerrig på hvordan din balance eller ubalance ligger i forhold til Yin og Yang lige nu?

 

Er der for meget af det ene eller for meget af det andet og hvad skal der til for at finde ind i en meningsfuld balance med accept og ro for dig?

 

Lær Yin og Yang symbolet godt at kende personligt og ta det med i ”rygsækken” som en guide i livets foranderlighed.

 

I terapisessionen tilbydes ligeledes få øvelser, der vil støtte samt regulere ubalancer i den enkelte situation… det kan bl.a. være stræk, medicinsk qigong, rysteøvelse eller noget helt andet.

 

Jeg har som terapeut en mangeårig helheds-baggrund i det kropslige, natur(-lige), Traditionel kinesisk medicin (Qigong og NADA akupunktur), sanselige, nærværende og i sindet.

bottom of page